זוג משמיים: שוקולד וויסקי - Duty Free Blog

זוג משמיים: שוקולד וויסקי

במבט ראשון החיבור בין שוקולד לוויסקי נראה קצת מוזר ולא טריוויאלי אבל בפועל מדובר באחד השילובים המוצלחים והמסקרנים שיש. המרקם המתוק והקטיפתי של השוקולד יחד עם העוצמה והמורכבות של הוויסקי מייצר חוויה חדשה ומסקרנת.

בתמונה:  מארז שוקולד מונז בטעם מריר. צילום: יחסי ציבור

בתמונה: טבלת שוקולד מריר של חברת מונז. צילום: יחסי ציבור

בין אם אתם חובבי ויסקי מתחילים או ותיקים, קחו את הוויסקי האהוב עליכן ונסו לטעום אותו יחד עם שוקולד איכותי. האפשרויות הן רבות והשילובים כמעט אין סופיים.

אם אתם בדיוטי פרי בזמן הקרוב – נסו את השוקולד המריר מבית מונץ (Munz) – שוקולד שווייצרי מריר (60% קקאו) עם מוניטין של 30 שנה. מושלם ללוות סינגל מאלט סקוטי מיושן, עשיר ומורכב.

עוד על הקשר החושני בין משקאות סינגל מאלט מאיכות עילית לשוקולד בעבודת יד  – בסרטון שלפניכם:

 

אהבתם? שתפו!